GELAB har över åren arbetat fram en strategi inom affärsområdena: Säkerhet, Telekom / IT, Medicinteknik, Energi, Fordon och Industri.

Säkerhet

Affärsområdet Säkerhet är vårt äldsta affärsområde och innehåller flertalet olika produkter. Många av våra kunder är marknadsledande inom sitt område och idag indelade på följande produktgrupper:
- Passersystem
- Entrélösningar
- Övervakningssystem
- Larmsystem

Vår långa erfarenhet inom utveckling av sofistikerade testsystem samt tillverkning med hög noggrannhet kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning till ert företag.

Telecom/IT

Vi är och har under de senaste 20 åren varit en stabil högkvalitativ leverantör till många av de stora svenska aktörerna på den internationella telekommarknaden. Inom detta affärsområde arbetar vi med produkter som antenner, elektromekanik och RF-kablage och kan erbjuda våra kunder en strategisk samarbetspartner inom utveckling och tillverkning av kommunikationsutrustning med fokus på:

- Antenner
- RF-kablage
- Elektromekanik

Medicinteknik

Inom affärsområdet Medicinteknik tillverkar vi en bred flora av produkter, allt ifrån högteknologisk elektronisk kardiologiutrustning till medicintekniska hjälpmedel som omfattar:
- Diagnossystem
- Kardialogiska övervakningssystem
- Elektroniska hjälpmedel

Gelab har med sin mer än tioåriga erfarenhet en gedigen kunskap kring de behov som Ni inom Medicinteknikbranschen möter.

Vi är sedan länge kvalitetscertifierade enligt ISO-9001 och har idag en produktionsstruktur som stöder ISO-13485.

Energiteknik

Vi har en gedigen erfarenhet av tillverkning av produkter inom energiindustrin. Produkter som återfinns här är bland annat batteribackuper, kraftaggregat, kraftkablage, men också green-tech produkter som exempelvis LED-system. Affärsområdet energiteknik är idag indelad på följande produktgrupper:
- Kraftaggregat
- Batteri backuper (UPS)
- Green-Techprodukter

Fordon

Inom fordonsområdet görs allt ifrån systemkablage till elektronikboxar för vissa fordonsindustrier. En stor del av tillverkningen går till militära applikationer,och vi har en gedigen erfarenhet att producera mot MIL standard.

Till gruppen entreprenadmaskiner utvecklar och tillverkar vi olika typer av elektronikboxar, signalkablage och hydraulikkablage.

Vi har också en tillverkningsprocess som stöder ISO/TS16949.

Industri

Affärsområdet Industri spänner över ett stort antal branscher och produkter. Majoriteten av produkterna är specialutvecklade för en nischmarknad där kunderna prioriterar kvalitet, flexibilitet