Erfarenhet

Sedan starten 1982 har vi tillverkat många olika produkter åt våra kunder. Det är allt från konsument-  till industriprodukter. Extra lång erfarenhet finns inom följande områden:
Säkerhet

30 års erfarenhet av att tillverka kompletta system till kunder som är marknadsledande inom området. Exempel på detta är:
- Passersystem
- Entrélösningar
- Övervakningssystem
- Larmsystem

Vår långa erfarenhet inom utveckling av sofistikerade testsystem samt tillverkning med hög noggrannhet kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning till ert företag.

Telecom/IT

20 års erfarenhet av tillverkning till svenska aktörer på den internationella telekommarknaden. Vi erbjuder en strategisk samarbetspartner inom utveckling och tillverkning av kommunikationsutrustning med fokus på:
- Antenner
- RF-kablage
- Elektromekanik

Medicinteknik

Högteknologisk elektronisk kardiologiutrustning till medicintekniska hjälpmedel som omfattar:
- Diagnossystem
- Kardialogiska övervakningssystem
- Elektroniska hjälpmedel

Energiteknik

Vi har en gedigen erfarenhet av tillverkning av produkter inom energiindustrin. Produkter som återfinns här är bland annat batteribackuper, kraftaggregat, kraftkablage, men också green-tech produkter som exempelvis LED-system.

Fordon

Allt ifrån signal- och hydraulikkablage till elektronikboxar. En stor del av tillverkningen går till militära applikationer och vi har en gedigen erfarenhet att producera mot MIL standard.

Vi har också en tillverkningsprocess som stöder ISO/TS16949.