Erfarenhet

Tillverkning av konsumentprodukter - industriprodukter

Sedan starten 1982 har vi tillverkat många olika produkter åt våra kunder som innebär att vi har byggt upp en stor erfarenhet och kompetens. Det är allt från konsumentprodukter till industriprodukter vilket har gett oss en enorm bredd som kontraktstillverkare inom elektronikproduktion.  Nedan finns exempel på områden som vi har extra lång erfarenhet inom:
Säkerhet

Vi har 30 års erfarenhet av att tillverka kompletta produkter och system till kunder som är marknadsledande inom säkerhet som bland annat passersystem, entrélösningar och övervakningssystem och larmsystem.

Telecom/IT

 

20 års erfarenhet av att tillverka kommunikationsutrustning till svenska aktörer på den internationella telekommarknaden i omfattande volymer (antenner, RF kablage och elektromekanik).

Medicinteknik

Produktion av högteknologisk elektronisk utrustning till medicintekniska hjälpmedel som omfattar diagnossystem, kardiologiska övervakningssystem och elektroniska hjälpmedel.

Energiteknik

 

Vi har en gedigen erfarenhet av att tillverka produkter till energiindustrin och produkter som återfinns här är bland annat batteribackuper, kraftaggregat, kraftkablage, men också green-tech produkter som exempelvis LED-system.

Fordon

Vi har länge tillverkat både signal- och hydraulikkablage till elektronikboxar som går till fordonsindustrin. En del av tillverkningen går till militära applikationer vilket innebär att vi även har lång erfarenhet av att producera mot MIL standard. Vi har också en tillverkningsprocess som stöder ISO/TS16949.

Produktionsenhet Gäddede

 

Tillverkning av konsumentprodukter - industriprodukter

En del av Din partner för elektronikproduktion

Tjänster